• Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Bestelling ophalen mogelijk

Maison 105 is een jonge gecertificeerde webshop in stoere, landelijke, sobere en industriële woondecoratie & accessoires.

We verkochten al wel langer kleinschalig decoratieve spulletjes via de bekende (particuliere) verkoopkanalen, maar na lang wikken en wegen hebben we toch maar de stap genomen om een webshop te openen. Hieruit is in September 2020 onze webshop ontstaan.

Wij gaan geregeld op pad naar onze leveranciers, beurzen en inkoopcentra om inspiratie op te doen, en natuurlijk om een leuke selectie nieuwe producten te scoren voor op onze webshop. We hebben een leuk assortiment met veel vernieuwing, dus houd onze socials ook goed in de gaten voor updates en eventuele aankondigingen van nieuwe producten. Ook kun je ons vinden op verschillende braderieën en markten. Waar, en wanneer dit is laten we altijd weten via onze social-media kanalen, en op de home page van onze website.

We vinden het belangrijk dat we als bedrijf een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaten, dus versturen we waar we kunnen zoveel mogelijk met herbruikbare verpakkingsmaterialen. Geen zorgen, de kwaliteit van de zendingen zullen hier niet onder komen te lijden!

De ervaring en mening van jou als klant is voor ons heel belangrijk, dus heb je vragen en/of opmerkingen, of zoek je een specifiek product? Mail ons, WhatsApp ons, of neem contact met ons op via de social media knoppen. Misschien kunnen we hier dan iets voor je in betekenen!