Maison105 en de persoon er achter

Mijn naam is Danny en ben inmiddels 26 jaar oud en woonachtig in het mooie Westerhaar! Op jonge leeftijd vond ik het al leuk om bezig te zijn met het inrichten en decoreren van ruimtes. In 2020 heb ik deze passie omgezet naar een webshop, genaamd Maison105! 

Maison 105 is een gecertificeerde webshop in stoere, landelijke, sobere en industriële woondecoratie & accessoires met voor ieder wat wils tegen een betaalbare prijs!

Toen in september 2020 ik mijn eerste kofferbakje vol spulletjes had gehaald ging het hard! Corona was vol in gang en mensen konden alleen maar online winkelen. Nu bijna vier jaar later is het assortiment zo gegroeid dat mijn kamer vol stellingen helemaal uitpuilt! Daarom is er sinds september 2023 ook een fysiek verkooppunt bijgekomen in Vriezenveen bij de shop in shop 'Zowizo'.

Geregeld ga ik op pad naar leveranciers, beurzen en inkoopcentra om inspiratie op te doen, en natuurlijk om een leuke selectie nieuwe producten te scoren voor op de webshop. Volg ons daarom op de sociale media kanalen zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe producten en leuke acties!

Ik vind het belangrijk dat je als bedrijf een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat, dus verstuur ik als het kan zoveel mogelijk met herbruikbare verpakkingsmaterialen. Geen zorgen, de kwaliteit van de zendingen zullen hier niet onder komen te lijden!

De ervaring en mening van jou als klant zijn voor mij heel belangrijk! Dus heb je vragen en/of opmerkingen, of zoek je een specifiek product? Mail, WhatsApp, laat een review achter of neem contact met mij op via de social media knoppen. 

Heel veel shop plezier! 
Liefs Danny