Levering & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:
€ 3,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 5,99 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
(Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace code.)

België:
€ 7,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 8,99 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-
(Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace code. Brievenbuszendingen uitgezonderd.)

 

Levering verloopt doorgaans via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen (in Nederland) zal de aflevering binnen 1 a 2 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heb je gekozen om het pakket bij ons op te halen? Dit kan van maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot 20:00 uur op afspraak. Tevens is het mogelijk om je bestelling 's weekends op te halen in overleg. 

Gewenste dag + tijd van ophalen graag even doorgeven in het opmerkingen vakje bij het bevestigen van je bestelling, dan zullen wij zorgen dat alles voor je klaar staat.

Indien je toch iets anders wilt afspreken is het raadzaam om hier even contact met ons over op te nemen. Dit kan via onze E-mail, maar ook via Telefoon, WhatsApp of Facebook. Deze zijn allen te vinden op onze Contact-Pagina.